2011 Summit Schedule

Thursday, August 25, 2011
Sonoma Raceway in Sonoma, California

Time
Length
Event
8:00 am 60 min Check-in and Continental Breakfast
9:00 am 10 min Welcome and Introductions – Steve Page, President & General Manager, Sonoma Raceway
9:10 am 50 min Keynote Speaker: Hunter Lovins, Sustainability Outperforms
10:00 am 10 min Special Announcement by Amyris 
10:10 pm 60 min Morning Panel 1: The Future of Clean Fuels
11:10 am 10 min Short Break
11:20 am 70 min Morning Panel 2: Electrifying Vehicles
12:30 pm 60 min Lunch and Networking with Track Demos
1:30 pm 20 min Guest Appearance by California State Assemblyman Jared Huffman
1:50 pm 60 min Afternoon Panel: Marketing The Green Performance Revolution
2:50 pm 20 min Walk to Panasonic Tech Center
3:10 pm 10 min Panasonic Special Announcement
3:20 pm 10 min Short Walk to Winner’s Circle
3:30 pm 30 min Yokohama Rolling Resistance Demo and Presentation
4:00 pm 60 min Wine Reception at Winners’ Circle

Latest Tweets

Twitter response: "Bad Authentication data."