2012 Summit Schedule Overview

Friday, September 7th, 2012 The Raceway at Sonoma, California

Time
Length
Event
8:00 am 60 min Check-in and Continental Breakfast
9:00 am 10 min Welcome and Introduction – Raceway President and General Manager – Steve Page
9:10 am 30 min Keynote Speaker: Neill Duffy, Sportsman, Businessman, Change Agent
9:40 pm 60 min Panel 1: Sustainable Performance Ranking Metric
10:45 am 10 min Break
11:00 am 40 min Panel 2: The State of Sustainable Racing 2012
11:40 am 10 min Break
11:50 pm 30 min Track Demonstration Briefings
12:20 pm 50 min Local Menu Lunch and Industry Networking
1:00 pm 20 min Sustainable Performance Track Demonstrations
1:45 pm 120 min U.S. Commercial Service Clean Tech Forum
3:00 pm Wine Reception at the Audi Forum

Latest Tweets

Twitter response: "Bad Authentication data"